OTP | Nieuws

Blue Circle: The Chefs Line Nederland

16-04-2018

Maandag 14 mei gaat ‘The Chefs’ Line Nederland’ van start bij 24Kitchen. In de spannende kookwedstrijd gaan elke week vier thuiskoks de culinaire strijd aan met de chefs’ line (keukenbrigade) van vier gerenommeerde restaurants.

Week 1: Bistrot Neuf

In de eerste week nemen de thuiskoks het op tegen de keukenbrigade van Frans restaurant Bistrot Neuf in Amsterdam. Dit restaurant heeft al een aantal jaar op rij een vermelding in de Bib Gourmand gekregen voor hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Week 2: Restaurant Blauw

Tijdens de tweede week zien we of de nieuwe groep thuiskoks een partij is voor de chefs’ line van Indonesisch restaurant Blauw in Amsterdam. Anders dan de meeste Indonesische restaurants onderscheidt Blauw zich door een combinatie van traditionele smaken & gerechten in een moderne, sfeervolle setting.

Week 3: Restaurant MARIO

Na de Indonesische keuken is het tijd voor Bella Italia! De keukenbrigade van restaurant MARIO uit Wijdewormer staat dan oog in oog met vier nieuwe thuiskoks. Het familierestaurant werd twee keer uitgeroepen tot het Beste Italiaanse Restaurant van Nederland!

Week 4: SUSHISAMBA

In alweer de laatste week van The Chefs’ Line Nederland kijk je naar de strijd tussen de vier laatste thuiskoks en de brigade van SUSHISAMBA. Na steden als Londen & New York, opende het restaurant ook een vestiging in de hoofdstad.

 

Terug naar overzicht

OTP | Nieuws

Willem Zijlstra nieuwe voorzitter van verenig...

26-09-2018

Meer >
Stepping Stone: Tweede seizoen handhavers

18-09-2018

Meer >
NL Film: De regels van Floor verkocht aan dri...

18-09-2018

Meer >

Meer nieuws

OTP | Diensten


JURIDISCHE HELPDESK
Televisieproducenten die lid zijn van OTP, kunnen een beroep doen op gespecialiseerde juristen van advieskantoor So.legal ...

VERZEKERINGEN
OTP leden kunnen interessante voordelen behalen op verzekeringen. OTP werkt hierin samen met CZ en Nationale Nederlanden ...

KIJKCIJFERONDERZOEK
​Alle OTP leden hebben de mogelijkheid om via OTP met een aanzienlijke korting een overeenkomst aan te gaan met SKO voor rapportage van kijkcijfers ...